Huikea tilaisuus treenata Meriturvassa ammattikouluttajan opissa su 5.3.

31.1.2023

Lohjalla toimii Meriturva, merenkulun turvallisuuskoulutuskeskus. Melan Vääntäjät on käyttänyt Meriturvan palveluita useasti, koska näitä harvinaisia huippuolosuhteita kannattaa ehdottomasti hyödyntää. Tarjolla on tyyntä vettä, aaltoja, tarvittaessa jopa tuulta sekä vesisadetta sisätiloissa. Suuressa altaassa kohtuullisen lämpimässä vedessä on mukava treenata ammattikouluttajan Jalo-Aatos Alastalon ohjaamana oman taitotason mukaan.
Harjoitus klo 17-19 on suunnattu aloittelijoille tai jonkin verran meloneille. Jälkimmäinen harjoitus klo 19-21 on suunnattu kokeneemmille melojille. Harjoituksissa käydään läpi melontaan liittyvää ryhmätoimintaa, yksilöharjoitteita, hinausta sekä surffailua aallokossa. Eikä todellakaan haittaa, vaikka melontakokemusta olisi vähän, harjoituksia tehdään siten, että kaikilla on kivaa. Jos kiinnostus heräsi yhtään, kannattaa ilmoittautua nopeasti! Paikkoja on rajoitetusti. Treenin hinta on jäsenillemme todella edullinen 40 €/hlö. 
Meriturvaan lähdetään ensimmäisen ryhmän kanssa vajalta kaluston kanssa, kalusto pestään Meriturvassa ja sitten siirrytään altaaseen. Vastaavasti toinen ryhmä palaa kaluston kanssa vajalle takaisin.
Ilmoittaudu ja maksa harjoituksesi tästä: https://holvi.com/shop/melanvaantajat/