Käyttöoikeus

KÄYTTÖOIKEUSEHDOT
Käyttöoikeus on tarkoitettu jäsenille, joilla ei ole omaa kanoottia. Käyttöoikeuden voi lunastaa itselleen maksamalla käyttöoikeusmaksun.

⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Käyttöoikeus on talouskohtainen.

Mitä sillä saa? Kun maksu on suoritettu saat avaimen vajaan - seuran kalustosta voit ottaa käyttöösi kanootin ja siihen liittyvät välineet milloin itse haluat. kts. kaluston lainausohjeet.

Mitkä ovat velvollisuutesi? Pitää kalustosta hyvää huolta. Vajan ollessa auki, huolehdit ettei sinne pääse ulkopuoliset ja lukitset ovet poistumisen jälkeen. 
Lähtiessäsi melomaan muista merkitä vihkoon nimesi, lähtöaika, käytössä oleva kanootti sekä tuloaikasi. Arvioidun tuloajan merkitseminen on oman turvallisuutesi kannalta tärkeää ja hyödyttää samalla muita käyttäjiä. Merkintöjen perusteella seuraamme myös kaluston käyttöä.
Kun palautat kanootin puhdista välineet ja palauta ne omille paikoilleen. Mikäli huomaat varusteissa vaurioita tai puutteita ilmoita asiasta vajamestarille.

Oma kanootti ei siis melonnassa ole välttämätön. Aloittelevan melojan kannattaakin hyödyntää käyttöoikeutta ja näin tutustua erityyppisiin kanootteihin.