Kaluston lainaus

Lainausten koordinaattori
Juha Raitio, jpraitio(a)gmail.com, 045 123 6578 

1. Kajakkien lainaus vajalta on mahdollista Melan Vääntäjät ry:n jäsenille. Jäsenellä tulee olla lunastettuna kajakkien käyttöoikeus.

2. Kajakkia ei saa luovuttaa edelleen, vaan se on lainaajan
henkilökohtaiseen käyttöön.

3. Laina-aika on vuoden ympäri vesien ollessa sulat maksimissaan torstaista tiistaihin. Kajakkia ei kuitenkaan voi lainata seuran retkien, kurssien tai muiden tapahtumien aikana. Poikkeavista varausajankohdista käyttäjä voi olla suoraan yhteydessä koordinaattoreihin.

4. Varauksia voi henkilöllä olla voimassa vain yksi kerrallaan.

5. Lainaaja tekee varausmerkinnän hyvissä varaus vihkoon, joka on vajalla ja laittaa lisäksi asiasta sähköpostiviestin Juhalle viimeistään kaksi päivää ennen lainausaikaa. Muistathan ilmoittaa yhteystietosi! He ottavat yhteyttä, mikäli varaus ei jostain syystä ole mahdollinen tai siitä pitää keskustella.

6. Lainaaja ripustaa kajakkiin ”Tarkista varaukset” -lapun hyvissä ajoin (1-2 pv ennen laina-ajan alkua). Lappu löytyy vajalta. Tällä pyritään estämään tilanteita, joissa varauksesta tietämätön jäsen lähtee järvelle kyseisellä kajakilla.

7. Laina sisältää kajakin, aukkopeitteen, melontaliivin ja muovilapaisen
melan. Muusta välineistöstä sovitaan erikseen.

8. Lainaaja korjaa/korvaa vuokra-aikana kajakkiin tulleet normaalista
kulumisesta poikkeavat vauriot. Hän vastaa myös kajakin säilyttämisestä huolellisesti esimerkiksi anastuksen estämiseksi. Lainaaja on velvollinen ilmoittamaan kalustossa havaituista tai syntyneistä puutteista ja vaurioista lainauskoordinaattorille.


Vajalla on myös lainausohje, joka roikkuu seinällä.