Ajankohtaista

Seuraamme SMSL:n tiedotteita koskien kurssien ja retkien järjestämistä alkaen 1.6.2020.  Mikäli SMSL:n suositukset sallivat, niin avataan ilmoittautumiset tapahtumille. Tiedotamme lisää tilanteesta tällä sivulla.
Koronaviruksesta (COVID-19) johtuen, perumme kaikki huhti-, touko- ja kesäkuun retket ja tapahtumat. Myös keskiviikko ja torstai melonnat on peruttu touko- ja kesäkuun ajalta. Melanvääntäjät seuraavat koronatilannetta ja tekee tarvittaessa muutoksia toimintaansa. Päivitämme ajankohtaisia tietoja seuran nettisivuille, mutta suosittelemme myös seuraamaan SMS:n sivuja: https://www.melontajasoutuliitto.fi/?x297396=2092405
Lohjan Melanvääntäjät ry. noudattavat Suomen Melonta- ja Soutuliiton ohjeistuksia koskien koronaviruksen (COVID-19) taltuttamista ja siitä syystä ilmoitamme, että kaikki peruskurssit on peruttu. Koronavirustilanteen niin salliessa myöhemmin kesällä, saatamme järjestää uudet perusmelontakurssit. Tiedotamme lisää aiheesta heti kun tilanteet ovat selvillä.
Päivitys 13.4.2020 Neidonkeitaan uimahalli pysyy suljettuna 13.5 asti. Retkimelonta- ja poolovuorot ovat tältä keväältä peruttu. uomen hallituksen linjauksen mukaisesti suljetaan kaikki uimahallit ja ne ovat suljettuna 13.4.2020 asti. Näin ollen kaikki MeVän hallivuorot on tuona aikana peruttu. Retkimelonnan hallivuorot lopetetaan tältä keväältä kokonaan, mutta poolojoukkueiden harjoitusvuorojen tilanne tarkastetaan 13.4 uudelleen. Toimenpiteillä pyritään estämään riskiryhmien sairastuminen koronavirukseen.
Hallivuorot jatkuvat toistaiseksi normaalisti. Seuraamme koronavirustilannetta ja toimimme Neidonkeitaan linjauksien mukaan. Mikäli tilanne muuttuu ja lopetamme hallivuorot, tiedotamme siitä erikseen. https://www.neidonkeidas.fi/
Vuoden 2020 kesän melontakurssit on julkaistu. Löydät ne etusivulta kurssit osiosta. Valittavana on kolme eri ajanjaksoa. Tule mukaan oppimaan melonnan perusteita. Valitse itsellesi sopivin ajankohta ja ilmoittaudu mukaan linkin kautta.
Vuodelle 2020 on suunnittteilla monenlaisia ja monentasoisia retkiä keväästä syksyyn. Retket osiossa on jo linkki ilmoittautumislomakkeeseen ja myöhemmin kunkin retken kohdalle tulee lisätietolinkki, josta ilmenee tarkempia tietoja retken kulusta ja vaatimuksista. Seuraa aktiivisesti nettisivuja, ota almanakka esille ja käy ilmoittautumassa mukaan retkille. Jos sinua mietityttää jokin asia, kysy rohkeasti asiasta retken vetäjältä.
Tervetuloa mukaan MeVän Meriturva-koulutukseen. Tämä koulutus on suunnattu Melan Vääntäjät ry:n peruskurssin käynneille jäsenille. Koulutus sisältää yksin tai kaksin tehtäviä pelastautumisia sileällä vedellä ja aallokossa. Koulutus alkaa ja päättyy seuran vajalla. Kerro ilmoittautumisen yhteydessä tarvitsetko seuran kalustoa. Ohjaajat ovat peruskursseilta ja keskiviikkomelonnasta tuttuja MeVäläisiä. Alustava aikataulu: Tapaaminen vajalla klo 16.00 (kaluston lastaus, voit tulla aikaisemminkin) Allasaika alkaa: klo 17.00 Allasaika päättyy: klo 20.00, jonka jälkeen kaluston siirto vajalle. Kajakit, melat, liivit ja aukkopeitteet haetaan vajalta niille, jotka eivät tule omalla kalustolla. Kypäriä löytyy Meriturvasta, mutta omaakin voi käyttää. Veden lämpötila on n. 21 astetta. Muu varustus: Uima-asulla pystyy lämpötilan puolesta hyvin harjoittelemaan, mutta kajakkiin kiipeämisten vuoksi kannattaa laittaa päälle juoksutrikoot tms. pitkälahkeiset housut jalkoja suojaamaan. Märkäpuku on koettu parhaaksi, kuivapuvussa tulee usein liian kuuma. Jos omistat melonta-anorakin, kannattaa se ottaa mukaan. Jalkoja suojaamaan kannattaa laittaa melontatossut tai neopreenisukat. Ota mukaan energiapitoista juotavaa ja syötävää. Hinta: Melan Vääntäjät tukee koulutukseen osallistuvia jäseniään, maksat koulutuksesta vain 30 €. Ilmoittautumiset Holvin kautta: https://holvi.com/shop/melanvaantajat/product/0adbe74c335b79c0e73e571151b4550f/
Keskustellaan myös Erämelonnasta ja Suomi Meloo-tapahtumasta sekä päätetään ensi kesän retkistä. Onko sinulla toivomuksia, ideoita tai ajatuksia retkistä, jota toivoisit MeVän järjestävän? Minkälaisille retkille haluaisit osallistua? Onko sinulla kysymyksiä varusteista, turvallisuudesta tai muista aiheista? Jotain muuta mitä toivoisit MeVän järjestävän? Voit lähettää sähköpostia Heidille ideoista, ajatuksia yms. alice.stenius@gmail.com
MeVän vuosikokous ja pikkujoulut la 30.11. 2019 klo 18.00 Lohjan Gasthaus ravintolassa (Laurinkatu 1). Ehdit ilmoittautua ruokailuun (16.11.) mennessä. ( alice.stenius@gmail.com ) Ruokailun oma osuus on 20€, joka maksetaan paikan päällä. Erityiset ruokavaliot toivotaan ilmoitettavaksi ennakkoon ilmoittautumisen yhteydessä. Kesän valokuvia saa lähettää Heidi Steniukselle, jos niitä saa näkyä seuran mainonnassa tai pikkujoulujen mahdollisessa kuvakoosteessa. Illan ohjelmasta vastaa tuttu viihdetoimikunta. Lämpimästi tervetuloa uudet ja kokeneemmat melojat.
RSS ATOM