Retkimelonnan hallivuorot alkavat 14.10.

2.10.2017

Retkimelonnan hallivuoro on Neidonkeitaan uimahallilla lauantaisin klo 8 - 9.30. Vuorot jatkuvat kevääseen saakka.

Hallille saapuminen

Hallilla on käytössä älykorttijärjestelmä, jolla kuljetaan pukuhuoneisiin. Jokaisella vuorolla on oma vuorovastaavansa ja hän huolehtii, että kaikki pääsevät kulkuportista sisään ja opastaa myös uusia hallilaisia käytäntöihin. Huolehdithan, että olet Neidonkeitaan aulassa klo 7.50 päästäksesi sisälle.

Varusteet

Varustukseksi riittää uima-asu, mutta monet käyttävät hallissa mielellään myös neopreeniasua ja -tossuja. Myös nenäklipsi/sukelluslasit ovat suositeltavia mikäli aiot painaa pääsi pinnan alapuolelle. Muut varusteet löytyvät hallilta.

Hygienia ja kalusto

Huolehdi oman kalustosi ja varusteidesi pesusta ja desinfioimisesta ennen hallille tuomista. Ulkovesien leväkasvusto on erityisen haitallista uimahallin vesikiertoon joutuessaan. 

Kalustoa sisään siirtäessäsi huolehdi erityisesti ovien kiinnipitämisestä ja nopeasta kaluston liikuttelusta. Hallin alipaineen vuoksi kylmä ilma valuu suoraan vauvauintialtaan kohdalle, etenkin jos ovet ovat yhtä aikaa auki.

Pese myös itsesi! Mitä puhtaampi olet, sitä vähemmän veteen laitetaan hengitystäkin ärsyttävää klooria. Tutustu Neidonkeitaan hygieniaohjeeseen: http://www.neidonkeidas.fi/Liitetiedostot/hygienia_ohjeet_neidonkeidas.pdf

Toiminta vuorolla

Hallilla harjoittelu tapahtuu omatoimisesti seuran kalustolla (muovisia poolo- ja koskikajakkeja). Kysy apua harjoitteluun ja kaluston valintaan vuorovastaavalta sekä itseäsi kokeneemmilta. 

Noudata huolellisuutta allastoiminnassa ja korostetusti reunojen läheisyydessä. Alaikäiset lapset ovat huoltajan vastuulla.

Allas-aika ja kustannus

Allas-aika lauantaiaamun vuorolla on klo 8 - 9.30. Hallivuoron kustannus on MeVäläisille 5€/kerta ja vuorot laskutetaan osallistujilta jälkikäteen.

Aamukahvit

Monelle MeVäläiselle mieluinen osa lauantaiaamun ohjelmaa on vuoron jälkeiset kahvit uimahallin kahvilassa. Varaa siis kahvirahaa mukaan ja liity kahvipöytäkeskusteluun.

Toivotamme hallivuoroille rohkeasti mukaan myös seuramme uudet melojat!