Kaluston lainaus

Lainausten koordinaattori Jonna Kankaanpää p. 044 744 4690, sähköposti jonna.kankaanpaa@ktab.fi

Koordinaattorin varahenkilö Juha Raitio p. 045 123 6578, sähköposti jpraitio@gmail.com

 

Kyseessä on kajakkien lainaus, joka on mahdollista Melan Vääntäjät ry:n jäsenille. Jäsenellä tulee olla lunastettuna kajakkien käyttöoikeus.

Lainakajakit ovat merkiltään Costal ja numeroitu numeroilla 27 ja 28.

Kajakkia ei saa luovuttaa edelleen, vaan se on lainaajan henkilökohtaiseen käyttöön.

Laina-aika on kesäkaudella (kesä-heinä-elo) maksimissaan torstaista tiistaihin. Kajakkia ei kuitenkaan voi lainata seuran retkien, kurssien tai muiden tapahtumien aikana.

 

Lainaaja tekee varausehdotuksen varauskalenteriin osoitteessa

https://www.supersaas.fi/schedule/mevakalusto/MeV%C3%A4_kalustovaraus

 

Lainauksia koordinoivat henkilöt (Jonna ja Juha) hyväksyvät varauksen. josta varaaja saa sähköpostivahvistuksen. Poikkeavista varausajankohdista käyttäjä voi olla suoraan yhteydessä koordinaattoreihin. Varauksia voi henkilöllä olla voimassa vain yksi kerrallaan.

Vahvistuksen saatuaan lainaaja merkitsee kajakkiin ja vajakirjan varausliitteeseen lainamerkinnän hyvissä ajoin (viimeistään 1-2 pv ennen varauksen alkua) ennen laina-ajan alkua näkyvällä tavalla. Tällä pyritään estämään tilanteita, joissa varauksesta tietämätön jäsen lähtee järvelle.

Laina sisältää kajakin, aukkopeitteen, melontaliivin ja muovilapaisen melan. Muusta välineistöstä sovitaan erikseen.

Lainaaja korjaa/korvaa vuokra-aikana kajakkiin tulleet normaalista kulumisesta poikkeavat vauriot. Hän vastaa myös kajakin säilyttämisestä huolellisesti esimerkiksi anastuksen estämiseksi. Lainaaja on velvollinen ilmoittamaan kalustossa havaituista tai syntyneistä puutteista ja vaurioista lainauskoordinaattorille.

Vajalla on myös lainausohje, joka roikkuu seinällä.