Ajankohtaista

Kajakkien lainausohjeet seuran jäsenille löytyvät Jäsenyys osiosta.
Helppo päiväretki Lohjanjärvellä lähestyy. Retkelle mahtuu vielä hyvin mukaan. Tule mukaan viettämään kivaa kesäpäivää järvellä. Ilmoittaudu mukaan nettisivujen kautta retket osiosta tai suoraan vastuuvetäjälle.: Tiina Ilmonen; ilmonen.tiina@gmail.com viimeistään ke 8.7.
Torstaina 25.6 on kesän ensimmäinen torstaimelonta. Se on vähän nopeampi ja pidempi iltalenkki. Muut torstaimelonta päivämäärät ovat 30.7 ja 27.8. Torstaimelontaan ei tarvitse erikseen ilmoittautua, riittää että on seuran jäsen. Lähtö Aurlahden vajalta klo 18.00 ja paluu vajalle klo 21.00. Illan retken suunnasta vastaa melontaohjaaja. Saavuthan ajoissa vajalle, jotta ehdit varata haluamasi kajakin ja pakata se valmiiksi. On hyvä muistaa ottaa mukaan lippis, aurinkorasva, varavaatteita, juotavaa ja jotain pientä syötävää.
Päiväretki Lohjanjärvellä lauantaina 27.6 lähestyy. Retkelle mahtuu vielä mukaan, katso lisätietoja retket osiosta. Tule mukaan viettämään kivaa kesäpäivää. Ilmoittaudu mukaan nettisivujen kautta retket osiosta tai suoraan vastuuvetäjälle: Beatrice "Riisi" Huumonen beatrice.huumonen@saunalahti.fi
SMSL:n linjauksen mukaan suunnitellut retket voi totetuttaa. Retki ilmoittauttumiset on nyt avattu. Tervetuloa mukaan kesän retkille.
Seuraamme SMSL:n tiedotteita koskien kurssien ja retkien järjestämistä alkaen 1.6.2020.  Mikäli SMSL:n suositukset sallivat, niin avataan ilmoittautumiset tapahtumille. Tiedotamme lisää tilanteesta tällä sivulla.
Koronaviruksesta (COVID-19) johtuen, perumme kaikki huhti-, touko- ja kesäkuun retket ja tapahtumat. Myös keskiviikko ja torstai melonnat on peruttu touko- ja kesäkuun ajalta. Melanvääntäjät seuraavat koronatilannetta ja tekee tarvittaessa muutoksia toimintaansa. Päivitämme ajankohtaisia tietoja seuran nettisivuille, mutta suosittelemme myös seuraamaan SMS:n sivuja: https://www.melontajasoutuliitto.fi/?x297396=2092405
Lohjan Melanvääntäjät ry. noudattavat Suomen Melonta- ja Soutuliiton ohjeistuksia koskien koronaviruksen (COVID-19) taltuttamista ja siitä syystä ilmoitamme, että kaikki peruskurssit on peruttu. Koronavirustilanteen niin salliessa myöhemmin kesällä, saatamme järjestää uudet perusmelontakurssit. Tiedotamme lisää aiheesta heti kun tilanteet ovat selvillä.
Päivitys 13.4.2020 Neidonkeitaan uimahalli pysyy suljettuna 13.5 asti. Retkimelonta- ja poolovuorot ovat tältä keväältä peruttu. uomen hallituksen linjauksen mukaisesti suljetaan kaikki uimahallit ja ne ovat suljettuna 13.4.2020 asti. Näin ollen kaikki MeVän hallivuorot on tuona aikana peruttu. Retkimelonnan hallivuorot lopetetaan tältä keväältä kokonaan, mutta poolojoukkueiden harjoitusvuorojen tilanne tarkastetaan 13.4 uudelleen. Toimenpiteillä pyritään estämään riskiryhmien sairastuminen koronavirukseen.
Hallivuorot jatkuvat toistaiseksi normaalisti. Seuraamme koronavirustilannetta ja toimimme Neidonkeitaan linjauksien mukaan. Mikäli tilanne muuttuu ja lopetamme hallivuorot, tiedotamme siitä erikseen. https://www.neidonkeidas.fi/
RSS ATOM