Ajankohtaista

Tervetuloa Melan Vääntäjät ry:n vuosikokoukseen. aika ke 9.12.2020 klo 18.00 paikka: Routionmäen yhteinäiskoulu (Havumetsäntie 4, 08350 Lohja). Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat. Jäseenkirjeessä on linkki Teams kokoukseen. Mikäli sinulla on vaikeuksia saada linkki auki, kopioi se uuteen istuntoon
Uudenmaan alueella koronavirusepidemia on kiihtymisvaiheessa, ja osa alueesta on vaarassa siirtyä leviämisvaiheeseen. Tilanne voi muuttua hyvinkin nopeasti. Koronavirusinfektio tarttuu herkimmin kaksi vuorokautta ennen ja jälkeen oireiden alusta. Leviämisen ehkäisemiseksi suosittelemme, että harrastustoiminnassa vähennetään ihmisten välisiä kohtaamisia ja samassa tilassa olemista. Harrastustoiminnassa, kuten urheiluseuroissa, kansalais- ja työväenopistojen kursseilla,taideoppilaitoksissa (esim. tanssi-, teatteri-, musiikki- ja kuvataideoppilaitoksissa),ryhmäharrastuksissa (esim. partio, orkesteri- ja kuorotoiminta) sekä muissa vastaavissa noudatetaan seuraavia koronaviruksen leviämistä ehkäiseviä ohjeita:  Harrastustoimintaan osallistuvia kehotetaan käyttämään kasvomaskia (yläasteikäisistä alkaen) harrastustoiminnan jatkumisen turvaamiseksi.  Harrastuksiin tullaan vain terveenä. Henkilön tulee olla täysin oireeton, lieviäkään oireita ei saa olla.  Kasvomaskia käytetään kaikissa tilanteissa, pois lukien urheilutilanteet. Myös kuoroharjoituksissa pyritään kasvomaskin käyttöön. Amatööriorkestereiden tulee harkita ohjelmistoaan ilman puhallinsoittimia, muut käyttävät kasvomaskia.  Kaikkien toimintaan osallistuvien henkilöiden tulee käyttää kasvomaskia koko tilaisuuden ajan, myös mahdollisen yleisön.  Harrastusryhmän koon suositellaan olevan alle 20 henkilöä.  Toimintaa suunnitellaan siten, että o kasvomaskia käytetään kaikissa tilanteissa, kts. yllä o noudatetaan 2 m turvavälejä sisä- ja ulkotiloissa o suositaan erillisiä pienryhmiä o vältetään ryhmien yhteisharjoittelua o vältetään ryhmien sekoittamista keskenään o muita tapoja kuten etäyhteyksiä hyödynnetään toiminnassa koronatartuntojen ehkäisemiseksi o harrastusvälineet ovat henkilökohtaisia, mutta yhteiskäyttöisten välineiden (kuten pallo) desinfektiosta tulee huolehtia o mahdollisuuksien mukaan harjoituksiin tullaan urheiluvälineet puettuna, pukutiloissa ja muissa yhteisissä tiloissa oleskelu minimoidaan o järjestävä taho huolehtii jälkisiivouksesta Lohjan kaupunki suosittelee, että mahdollisissa järjestettävissä tapahtumissa käytetään kasvomaskia. Tapahtumajärjestäjä voi edellyttää tapahtumaan osallistuvilta kasvomaskin käyttöä tiedottamalla siitä etukäteen. Tapahtuman järjestäjä on vastuussa riittävästä koronatartuntojen ennaltaehkäisystä ja turvallisuuden varmistamisesta THL:n, OKM:n ja lajiliittojen ohjeita noudattaen https://valtioneuvosto.fi/tietoakoronaviruksesta/rajoitukset-ja-suositukset.
Hallivuorot alkavatkin vasta 17.10 klo 08-09.30. Tervetuloa mukaan.
Uimahallivuoro lauantaina 3.10 on peruttu. Hallikausi alkaa siis vasta lauantaina 10.10 klo 8.00.
Tule mukaan päiväretkelle Espoon saaristoon la 26.9 yhdessä Espoon Canoan kanssa. Lähtö Aurlahdesta ja paluu Aurlahteen. Vierailemme Canoalla ja tutustumme Espoon upeaan saaristoon. Tarkempi ohjelma, ohjeet sekä ilmoittautumistiedot läydät retket osiosta.
Vesien viilentyessä on kaatumistilanteessa hyvä päästävä nopeasti takaisin kajakin kyytiin. Tule mukaan harjoittelemaan pelastautumista ohjaajien avustuksella. Reskutusta olisi hyvä jokaisen osata. Harjoittelemme illan aikana eri pelastumistilanteita. Pukeudu normaaleihin melontavaatteisiin tai neopreenivaatteisiin, mikäli sinulla on sellaiset. Ota mukaan pyyhe, kuivat vaatteet, jotain pientä energiapitoista syötävää ja juotavaa.
Kajakkien lainausohjeet seuran jäsenille löytyvät Jäsenyys osiosta.
Helppo päiväretki Lohjanjärvellä lähestyy. Retkelle mahtuu vielä hyvin mukaan. Tule mukaan viettämään kivaa kesäpäivää järvellä. Ilmoittaudu mukaan nettisivujen kautta retket osiosta tai suoraan vastuuvetäjälle.: Tiina Ilmonen; ilmonen.tiina@gmail.com viimeistään ke 8.7.
Torstaina 25.6 on kesän ensimmäinen torstaimelonta. Se on vähän nopeampi ja pidempi iltalenkki. Muut torstaimelonta päivämäärät ovat 30.7 ja 27.8. Torstaimelontaan ei tarvitse erikseen ilmoittautua, riittää että on seuran jäsen. Lähtö Aurlahden vajalta klo 18.00 ja paluu vajalle klo 21.00. Illan retken suunnasta vastaa melontaohjaaja. Saavuthan ajoissa vajalle, jotta ehdit varata haluamasi kajakin ja pakata se valmiiksi. On hyvä muistaa ottaa mukaan lippis, aurinkorasva, varavaatteita, juotavaa ja jotain pientä syötävää.
Päiväretki Lohjanjärvellä lauantaina 27.6 lähestyy. Retkelle mahtuu vielä mukaan, katso lisätietoja retket osiosta. Tule mukaan viettämään kivaa kesäpäivää. Ilmoittaudu mukaan nettisivujen kautta retket osiosta tai suoraan vastuuvetäjälle: Beatrice "Riisi" Huumonen beatrice.huumonen@saunalahti.fi
RSS ATOM