Ollisaari

Ollisaaren ranta ja sauna

Ollisaaren leirikeskuksen toiminnat ja ylläpito siirtyi Melan Vääntäjien hallintaan 1.8.2013 alkaen. 

 

Rantautuminen ja leiriytyminen

Rantautuminen ja leiriytyminen saareen on mahdollista jokamiehen oikeuksilla (tiedosto). Rantautumispaikat ja leiriytyminen on mahdollista rajatuilla alueilla (karttatiedosto).  Saarella ei ole jätehuoltoa, vaan jokainen saaren käyttäjä on velvollinen viemään pois omat jätteet. Mikäli mökki tai rantasauna ovat vuokrattuja, tulee muiden saarella olevien huomioida niiden ympäristössä olevat "suoja-alueet".

Telttailijoilla on vapaaehtoinen telttamaksu, 5€ / teltta, jolla katetaan syntyviä puu- ja wc- kustannuksia. Maksu suoritetaan päärakennuksen kyljessä olevaan rasiaan.

Mökin ja rantasaunan vuokraaminen

Vuokraus lomakkeella, vasemmassa reunassa. Varaustilanne vuokrauslomakkeen yhteydessä.

Saaressa sijaitseva mökki ja rantasauna ovat vuokrattavissa. Molemmat on mahdollista vuokrata vain yhdessä (lomake).  Tiloijen vuokraajalle on vuokra-ajaksi rauhoitettu "oma suoja-alue", joka on nähtävissä kartassa ja alueella sijaitsevissa ilmoitustauluissa. Tiloja vuokrattaessa on huomioitava, että saaressa on mahdollista myös muiden olla samanaikaisesti.

Vuokrausehdot (tiedosto) löytyvät vuokrauslomakkeen yhteydestä.

Juomavesi

Juoma- ja talousvesi on tuotava mukana.  Kaivovesi ei ole juomakelpoista.

Tulipaikat

Saarella sijaitsevilla tulipaikoilla noudatetaan alueen sääntöjä. Avotulen teko on kielletty metsäpalovaroituksen aikana. Polttopuuhuolto on järjestetty vuokralaisille. Tulipaikkojen lähellä voit käyttää maastosta löytyviä kaatuneita puita ja raivattuja oksia.

WC

Puuvajan vieressä on 2 kompostoivaa huussia. 

Keittokatos

Keittokatos on leirityjien käytössä.  Keittiö on vuokraajan käytössä sopimuksen mukaan.

Ollisaaressa tapahtuva valvonta

Saarella suoritetaan valvontaa seuran toimesta. Valvojan tunnistat seuran huomioliivistä. Valvojalla on vuokraisänän oikeudet ja väärinkäytöksistä ilmoitetaan tarpen vaatiessa viranomaisille.